Vi gnäller inte, vi vill att folk ska slippa bli sjuka

I debattartikeln ”Förbjud gnälliga människor” i SVT Opinion den 27 juni skriver Rebecca Weidmo Uvell att det inte finns något problem med passiv rökning utomhus. Nu har Astma- och Allergiförbundet och Tobaksfakta svarat.

2017-06-29

Nytt råd till allergiker – brister i allergimärkningen

Livsmedelsverket ger nya råd till allergiker på grund av brister i allergimärkningen. Läs mer i deras pressmeddelande och rapport.

2017-06-26

Matallergikortet kan ge en tryggare sommar

Att njuta av goda måltider är en viktig del av semestern för många människor. Nu kan alla som är allergiska mot födoämnen minska riskerna för att få i sig sådant de inte tål under utlandsvistelsen.

2017-06-19

Träffa oss och diskutera bättre skolmiljö i Almedalen!

I år arrangerar Astma- och Allergiförbundet en frågestund under Almedalsveckan på temat ”Bättre betyg med friskare klassrum?”. Frågestunden äger rum i ett tält vid Skeppsbron, H 112 i Visby den 4 juli kl 9.15 – 9.45.

2017-06-08

Specialerbjudande!

Gå med som medlem nu och betala endast
250 kr för resten av 2017 och hela 2018.