Doftsättning i gallerior förbjuds

Astma- och Allergiförbundet har skrivit flera yttranden om hur personer med doftöverkänslighet kan drabbas –resultatet är den bästa julklappen vi kunde få.

2017-12-21

Funktionsrätt Sverige kallar till extrakongress

Med anledningen av turbulensen runt Funktionsrätt Sveriges ordförande, Lars Ohly, har Astma- och Allergiförbundet med flera förbund förordat en extra kongress där man tar ställning till hans fortsatta förtroende.

2017-12-15

Vedeldning kan ge hälsoproblem

Elden har varit en samlingspunkt för människor sedan urminnes tider. Men vedeldning skapar också luftföroreningar som kan skada människors hälsa, säger Astma- och Allergiförbundet i ett pressmeddelande.

2017-12-14

Bra mat för alla

Finansiering klar för kunskapscentrum

Astma- och Allergiförbundet kommer att påbörja uppbyggnaden av ett nationellt samordnande kunskapscentrum för matallergi och matöverkänslighet under 2018-2019. Verksamheten får titeln ”Bra mat för alla”.

2017-12-12

Asthma Allergy Nordic logo

Ny nordisk produktmärkning med internationella möjligheter

Astma- och Allergiförbundet i Sverige, Norge och Danmark lanserar nu en gemensam nordisk produktmärkning, Asthma Allergy Nordic, som introduceras på marknaden i början av 2018.

2017-12-11

Var med och gör skillnad du också!

HALVA PRISET UNDER SOMMAREN!
Bli medlem nu för bara 100 kr.