Krisen har övergått i katastrof så vi träffar Landstingsråd Anna Starbrink

På måndag den 25 mars träffar föreningen Region Stockholm Gotland Landstingsrådet eftersom vi är oroade för att allergologin som specialitet helt kommer att försvinna inom region Stockholm samt i förlängningen i hela Sverige om inget görs,

2019-03-20

Bli inspirerad att få fler till er förening

Vill du bättre förstå varför människor väljer att engagera sig, varför vissa hoppar av medan andra stannar kvar. I boken Motivera idéella, får du konkreta tips på hur du kan få fler aktiva i din förening.

2019-03-15

Region Stockholm Gotland demonstrerade utanför Landstingshuset den 12 mars!

Stort medieuppbåd när region Stockholm - Gotland demonstrerade utanför Landstingshuset med uppmaningen till den styrande majoriteten: Sätt er in i konsekvenserna av vårdvalssystemet för allergologin

2019-03-08

Vill ni åka till Södergården Åre i höst?

Astma- och Allergiföreningen i Skånes län inbjuder till en 9-dagars bussresa med övernattning på hotell vid ut- och hemresan. Redan nu kan ni anmäla ert intresse! Det blir dagsutflykter kring Åre och till Trondheim!

2019-03-07

Välkomna på föreläsning om doftkänslighet

Den 1 april är ni välkomna till Nyköping för att lyssna till Professor Steven Nordin, från Umeå Universitet, som samtalar om doftkänslighet, hur det är att leva med det samt vad som är dess orsak.

2019-03-07