Luftrenare Blueair HealthProtect 7400

Tillverkare

Blueair

Beskrivning

Blueairs mest avancerade luftrenare någonsin: HealthProtect™. Varje komponent är specialkonstruerad i Sverige för att luftrenaren ska vara tyst och ge optimal prestanda och energieffektivitet.
Med HealthProtect™ kan du vara säker på att din familj andas ren och hälsosam luft. 7400i är det perfekta valet för medelstora till stora rum, Upp till 49,6 kvm vid hastighet16% (2 luftomsättningar per timme enligt Astma- och Allergiförbundet).
Patentsökta filtreringstekniken HEPASilent Ultra™ kombinerar elektrostatisk och mekanisk filtrering för att avlägsna 99,97% av luftburna partiklar som damm, pollen, mögel, djurallergener, lättflyktiga organiska föreningar (VOC), lukter samt 99,99% av luftburna virus och bakterier.
Även i standby-läge övervakas rummet av GermShield™, som aktiveras för att eliminera bakterier och förhindra bakterietillväxt på filtret. Till skillnad från andra luftrenare som bara driver ren luft till en liten del av rummet, fördelar SpiralAir™ snabbt mer ren luft till rummets alla hörn.

Här kan du söka bland alla produkter som Astma- och Allergiförbundet har granskat och rekommenderar.

Bygg och renovering

Målarfärg