Coway AP-1019c

Se hit, allergiker! Våren är här, och tyvärr är pollensäsongen också det. Om du är trött på att nysa, hosta och hantera kliande ögon behöver du Coway AP-1019C luftrenare – den ultimata lösningen på dina allergibehov.  

Denna kraftfulla luftrenare använder avancerad filtreringsteknik för att fånga upp till 99,99 %* av luftburna allergener, inklusive pollen, damm och mjäll från husdjur. Men Coway AP-1019C erbjuder inte bara oslagbar filtrering. Den är också ett uttryck för din heminredning som kommer i tre vackra färger för att matcha din stil: vit, rosa och grön. Den eleganta, moderna designen kommer säkerligen att smälta in sömlöst med alla utrymmen. Du behöver inte offra stil för funktionalitet.    

Denna luftrenare har alla funktioner du behöver för att hålla dig frisk och bekväm den här säsongen och är lätt att använda och underhålla. Och med sin energieffektiva drift kan du må bra av både din hälsa och din miljöpåverkan.  

Gå inte igenom en till allergisäsongen utan rätt skydd. Investera i Coway AP-1019C luftrenare och njut av renare, fräschare luft i ditt hem samtidigt som du tar del av de senaste trenderna för din heminredning!

Asthma Allergy Nordics märkning

Asthma Allergy Nordic

Asthma Allergy Nordics granskningsråd ställer höga krav på luftrenare, något som resulterar i många kriterier som måste uppfyllas. Bland annat ska luftflödet och avskiljningsgraden uppnå tillräckliga nivåer för att bidra till en hög reningseffekt av luften. Det måste också finnas effektiva driftlägen där ljudvolymen inte överstiger 30 decibel, så att man kan använda luftrenaren också när man sover. För Coway AP-1019c innebär det att rekommendationen avser fläktläge Sleep mode för rum med en volym på 24 m³ (motsvarar 10 m² om takhöjden är 2,40 m). Självklart kan den rena även större rum, men då hamnar volymen över 30 decibel. 

*Coway-luftrenare har visat sig fånga damm, pollen, mjäll, virus och bakterier i luften baserat på KCL-test (Korea Conformity Laboratories). De har testats i en kammare vars storlek är 30㎥ i enlighet med Korea Air Cleaning Association-standarden (SPS-KACA 002-132: 2018 Modified) för att mäta partikelavlägsnandegraden på partiklar med en storlek på 0,01㎛ . De testades med maximal fläkthastighet vid normal rumstemperatur och luftfuktighet. Prestanda kan variera i kundernas faktiska livsmiljö. Testad med Coway AP-1019C, AP-1216L, AP-1512HH, AP-1512HHS, AP-1515G samt 200, 250, 400, 400S. 

Till toppen av sidan