Coway AP-1220B

Coway AP-1220B är designad för att fånga upp och eliminera luftburna irriterande ämnen som kan utlösa allergier, inklusive pollen, damm och mjäll från husdjur. Och med sitt avancerade filtreringssystem, som inkluderar ett förfilter, HEPA-filter och aktivt kolfilter, kan du vara lugn och veta att din luft är så ren som den kan bli. Med dess innovativa MegaJet-teknik använder luftrenaren ett kraftfullt luftsug och cirkulation för att skapa en ”jetström” av ren luft som når varje hörn av ditt rum. 
Så om du letar efter en luftrenare som verkligen kan göra skillnad i ditt hem, behöver du inte leta längre än Coway AP-1220B. Med sitt kraftfulla filtreringssystem och banbrytande MegaJet-teknik är det den perfekta lösningen för alla som vill hålla sig friska och må bra, under pollensäsongen och därefter. 

Asthma Allergy Nordics rekommendation gäller i fläktläge 1 för rum med en volym på 46 m³ (motsvarar 19,2 m² om takhöjden är 2,40 m). 

Våren har kommit, och med den kommer de vackra blommande blommorna och träden. Men för allergiker kan det också innebära den fruktade pollensäsongen. Låt inte allergier hindra dig från att njuta av säsongen till fullo. Coway AP-1220B är här för att rädda dagen!  

Denna luftrenare är den perfekta lösningen för alla dina allergibehov. Den drivs av Coways kraftfulla Green HEPA-teknik, som tar bort även de minsta partiklarna från luften, inklusive pollen, damm och mjäll från husdjur. Det betyder att du kan andas lugnt med vetskapen om att du är skyddad från de allergener som får dig att må dåligt.  

Men Coway AP-1220B slutar inte där. Den är packad med all den senaste tekniken du behöver för att hålla dig frisk och bekväm hela säsongen. Dess Smart Mode-funktion justerar fläkthastigheten efter luftkvaliteten, så att du alltid har rätt filtreringsnivå.   

Och den bästa delen? Denna luftrenare är elegant och snygg och smälter in sömlöst i alla heminredningar. Säg adjö till klumpiga och fula enheter, och hej till den perfekta kombinationen av form och funktion.   

Beställ nu och upplev komforten och bekvämligheten med Coways senaste teknik!

Asthma Allergy Nordics märkning

Asthma Allergy Nordic

Asthma Allergy Nordics granskningsråd ställer höga krav på luftrenare, något som resulterar i många kriterier som måste uppfyllas. Bland annat ska luftflödet och avskiljningsgraden uppnå tillräckliga nivåer för att bidra till en hög reningseffekt av luften. Det måste också finnas effektiva driftlägen där ljudvolymen inte överstiger 30 decibel, så att man kan använda luftrenaren också när man sover. För Coway AP-1220B innebär det att rekommendationen avser fläktläge 1 för rum med en volym på 46 m³ (motsvarar 19,2 m² om takhöjden är 2,40 m). Självklart kan den rena även större rum, men då hamnar volymen över 30 decibel. 

Till toppen av sidan