Mall för årsplanering

Efter önskemål från föreningsaktiva har förbundet tagit fram en mall som är lämplig använda då föreningen ska planera sin verksamhet för året. Mallen finns att ladda ner här i Excel eller word.

Kampanjer

Årligen driver förbundet kampanjer med olika teman och skilda syften. I menyn till vänster hittar ni mer information om tex parfymfria veckan, astmadagen och matallergidagen.

Digitalt nyhetsrum

För att kommunicera mot media och beslutfattare använder vi oss av vårt digitala nyhetsrum på Mynewsdesk. Här kan ni följa alla de senaste pressmeddelanden vi publicerat. För att vara säker på att ni inte missar något kan ni välja att följa pressrummet och få notiser när vi publicerar något. Allt material som förbundet publiceras kan med fördel delas vidare av er i föreningen för att skapa opinion.

Twitter

Twitter

Sociala medier mot beslutsfattare är ett bra sätt att snabbt nå ut med våra budskap och frågor. På Twitter jobbar vi med att dagligen kommentera på andras inlägg och publicera vårt eget material för att öka spridningen. Följ gärna vårt twitterkonto. Allt material som förbundet publiceras kan med fördel delas vidare av er i föreningen för att skapa opinion.

Facebook

Förbundet har en Facebook-sida som arbetar för att visa upp förbundets arbete, sprida kunskap om allergisjukdomar och försöka få fler att vilja vara medlem. Följ oss på Facebook här!.

Medlemstidningen Allergia

Allergia är Astma- och Allergiförbundets medlemstidning och utkommer med sex nummer per år. Den sänds ut som tryckt tidning till alla medlemshushåll men finns även som webbtidning.