Bli medlem

Ditt medlemskap gör skillnad! Tack vare dig blir vi ännu fler som ställer krav på en god vård och bidrar till en bättre vardag och ett friskare liv för alla med astma och allergi eller annan överkänslighet.

Som medlem bidrar du till forskning, påverkan och information om astma och allergisjukdomar så att hela samhället fungerar väl för alla människor. I din lokala förening finns många tillfällen till aktiviteter och erfarenhetsutbyte.

Ju fler vi är, desto större skillnad kan vi göra!

Att bli medlem kostar bara 250 kronor per år och 50 kronor för övriga familjemedlemmar. Är du redan medlem men vill lägga till fler medlemmar i familjen mejla oss på medlemsregistret@astmaoallergiforbundet.se

Upplever du problem med att registrera dig som medlem?

Vänligen ta kontakt med vår medlemsservice så hjälper vi dig direkt. Mejla oss på medlemsregistret@astmaoallergiforbundet.se

Kontaktuppgifter

spinner ikon
Fyll i ditt personnummer och tryck på knappen så hämtar vi dina adressuppgifter från folkbokföringen, för snabbare hantering.

Lägg till familjemedlemmar

Lägg till

Lägg till en frivillig gåva

sik-logo

Astma- och Allergiförbundet följer Svensk Insamlingskontrolls regler för insamling.

Summering

Välj betalningsmetod

Vid automatisk dragning från kontokort kommer du skickas vidare till Swedbank Pay för säker betalning. OBS! För att din bank skall meddela oss att betalningen gått igenom, måste du invänta kvitto efter avslutat köp.
spinner ikon

Vårt arbete

Som medlem stödjer du vårt arbete inom forskning och opinion för ett friskare liv för alla.
Läs mer