Förbundet firade 65-årsjubileum

Den 22 september fyllde Astma- och Allergiförbundet 65 år. Det firade vi tillsammans med er föreningsaktiva genom ett digitalt födelsedagskalas som leddes av förbundsordförande Maritha Sedvallson.

Tillsammans delade vi goda minnen och tittade på gamla bilder från bland annat Allergias arkiv. Tidigare förbundsordförande Ingalill Bjöörn berättade om några av sina favoritminnen och tidigare generalsekreteraren Ulf Brändström blev intervjuad om sin långa tid inom förbundet.

Alla som deltog fick tävla i ett jubileumsquiz och den med flest rätt hade chans att vinna Mikaela Odemyrs nya bakbok samt ett presentkort. Vinnare blev Dennis Bokedal från Göteborgsföreningen och regionföreningen Västra Götaland.

Under firandet fick alla deltagare också svara på frågan om vad vår nya logga väcker för känsla och utifrån svaren bildades detta ordmoln.

I slutet utlyste Maritha extra medel från Blomsterfonden till föreningar ifall de också ville fira lokalt. Läs mer om denna extra utlysning här.

Sandra Dahlberg, vinstutdelare på Postkodlotteriet, har också spelat in en särskild hälsning till alla er som är engagerade i Astma- och Allergiförbundet. Klicka här för att se hennes hälsning.

Publicerad den: 19 oktober 2021

Uppdaterad den: 19 oktober 2021