Spännande föreläsningar för medlemmar

Ta chansen att lyssna på intressanta, kostnadsfria, föreläsningar hemma vid din egen dator när Regionföreningen Mellansverige bjuder in till digitala föreläsningar om astma och allergi.

Regionföreningen Mellansverige bjuder under hösten in alla medlemmar att lyssna på två digitala föreläsningar om astma och allergi. Ämnena för föreläsningarna är ”Livet i en multiallergifamilj” och ”Ett friskare arbetsliv”.

Du som är medlem har chansen att lyssna på intressanta, kostnadsfria, föreläsningar hemma vid din egen dator.

”Livet i en multiallergifamilj”

Tisdagen den 29 september kl. 18–19
Sara Clarstedt, som driver bloggen ”MatSara”, berättar om hemmet som en frizon, vanliga allergier, baskost, specialkost vid multiallergi, anpassningar i skolan med mera.

”Ett friskare arbetsliv”

Onsdagen den 28 oktober kl. 18–19
Marie-Louise Luther, intressepolitisk handläggare på Astma- och Allergiförbundet, berättar om rättigheter, vart du kan vända dig och hur risker på arbetsplatsen kan förebyggas och åtgärdas för dig med allergi eller annan överkänslighet.

Föreläsningarna blir tillgängliga via en länk som du får när du anmält dig. Har du redan nu frågor du vill ställa till föreläsarna kan du skriva dem i samband med din anmälan. Anmälan sker med e-post till moderatorn Anders Halvarsson.

Publicerad den: 24 september 2020

Uppdaterad den: 28 januari 2021