Astma- och Allergiförbundet om nya coronaviruset

Astma- och Allergiförbundet följer utvecklingen av coronaviruset covid-19 noga. Vi uppmanar alla som känner oro att följa myndigheternas rekommendationer.

2020-02-28

Postkodlotteriet delar ut sju miljoner till Astma- och Allergiförbundet

Astma- och Allergiförbundet fick igår ta emot sju miljoner kronor från Svenska Postkodlotteriet. Vår generalsekreterare berättar vad pengarna kommer att gå till.

2020-02-19

Astma- och Allergiförbundet välkomnar nationella rekommendationer för specialkost

Idag presenteras nya nationella rekommendationer för specialkost i skolan och förskolan. Enligt dessa är det framför allt barn med medicinsk grund – och läkarintyg – som ska erbjudas specialkost.

2020-02-13

Så ska Finland lära svenskarna bli mindre allergiska

Taria Haahtela hjälpte till att bryta trenden med ökande allergier i Finland. Nu är han en av talarna på den konferens om toleransutveckling som Astma- och Allergiförbundet arrangerar i maj.

2020-02-04