Föreningarnas egna digitala ytor redo att fyllas!

Äntligen kommer vi till den sista delen i arbetet med att modernisera och utveckla Astma- och Allergiförbundets digitala ytor. Nu är mallarna klara för era egna digitala ytor och färdiga för att fyllas med eget material.

Mallen är utformad så att den både passar en förening som inte har så mycket innehåll eller bara vill ha kontaktuppgifter/länka till sina sociala mediekonton, som en som idag har omfattande eller varierat innehåll.

Det finns två olika färgteman att välja mellan, ett blått och ett lila. Båda är framtagna i vår nya grafiska profil, är användarvänliga och kan utvecklas över tid.

Under denna vecka, vecka 42, kommer vår webbbyrå SpektraDesign att skicka ut användarnamn och lösenord samt en manual, till den e-postadress er förening har angett här.

Det kommer också finnas en FAQ och vi kommer ordna två utbildningstillfällen, i vecka 45 samt vecka 46.

Viktigt med en personoberoende mejladress till föreningen

I arbetet med att uppdatera föreningarnas kontaktuppgifter och egna webbsidor så har vi upptäckt att det finns ett flertal föreningar som helt saknar mejladress eller har en mejladress kopplad till en person. Vi ber er därför att skaffa en mejladress i föreningens namn så snart som möjligt.

Publicerad den: 20 oktober 2021

Uppdaterad den: 20 oktober 2021