Bli medlem

Ditt medlemskap gör skillnad! Tack vare dig blir vi ännu fler som ställer krav på en god vård och bidrar till en bättre vardag och ett friskare liv för alla med astma och allergi eller annan överkänslighet.

Som medlem bidrar du till påverkan och information om astma och allergisjukdomar så att hela samhället fungerar väl för alla människor. I din lokala förening finns många tillfällen till aktiviteter och erfarenhetsutbyte.

Ju fler vi är, desto större skillnad kan vi göra!

Gå med som medlem idag och betala endast 250 kr för hela 2024. Du kan även lägga till familjemedlemmar direkt i formuläret för 50 kr per person.

Upplever du problem med att registrera dig som medlem?

Vänligen ta kontakt med vår medlemsservice så hjälper vi dig direkt. Mejla oss på medlemsregistret@astmaoallergiforbundet.se

Du kan också bli medlem direkt via Swish. Swisha då 250 kr till 123 494 6059. OBS! Ange ditt personnummer i meddelandefältet.

Kontaktuppgifter

spinner ikon
Fyll i ditt personnummer och tryck på knappen så hämtar vi dina adressuppgifter från folkbokföringen, för snabbare hantering.

Lägg till familjemedlemmar

Lägg till

Lägg till en frivillig gåva

sik-logo tg-logo

Astma- och Allergiförbundet följer Svensk Insamlingskontrolls samt Tryggt Givandes regler för insamling.

Summering

Välj betalningsmetod

Vid automatisk dragning från kontokort kommer du skickas vidare till Swedbank Pay för säker betalning. OBS! För att din bank skall meddela oss att betalningen gått igenom, måste du invänta kvitto efter avslutat köp.
spinner ikon

Vårt arbete

Som medlem stödjer du vårt arbete inom forskning och opinion för ett friskare liv för alla.
Läs mer